✔ Renovatiewerken van A tot Z

✔ Vrijblijvende afspraak

✔ Gespecialiseerde vakmensen

Woning verbouwen in Oost-Vlaanderen

Kies ervoor om uw woning te laten verbouwen door Belrombo in Lievegem, nabij Gent in Oost-Vlaanderen. Wij gaan bij elk project nauwkeurig aan de slag en leiden uw verbouwingen van begin tot einde in goede banen. Maak dus gerust een afspraak, wij komen vrijblijvend bij u langs. 

Op zoek naar een woning verbouwen?

Laat uw woning verbouwen door Belrombo in Oost-Vlaanderen

U kunt bij ons terecht wanneer u uw woning wilt verbouwen in Oost-Vlaanderen, maar wij doen ook bouwprojecten elders in Vlaanderen. Onze onderneming biedt klanten steeds een totaalpakket aan. Wij verzorgen uw renovaties van A tot Z, zodat u na de overeenkomst zelf niets meer hoeft te doen. Wanneer wij klaar zijn, kunt u meteen genieten van het resultaat en het bijhorende thuisgevoel. Bij ons krijgen de wensen van klanten steeds prioriteit. Wij houden rekening met al uw wensen en werken binnen het budget en binnen de gewenste opleveringstermijn. 

Maak een afspraak en wij starten de verbouwingen

Bij Belrombo helpen wij uw graag verder om uw woning in Oost-Vlaanderen te verbouwen met aandacht voor uw wensen. Maak online een afspraak, mail naar info@belrombo.com of bel naar 092454170 als u meer informatie wenst over onze bouwprojecten. Wij komen vrijblijvend bij u langs en bekijken samen met u de mogelijkheden. 

Contactformulier