✔ Renovatiewerken van A tot Z

✔ Vrijblijvende afspraak

✔ Gespecialiseerde vakmensen

Bouwproject in Oost-Vlaanderen

Wilt u een bouwproject realiseren in Oost-Vlaanderen of daarbuiten? Kies voor bouwonderneming Belrombo in Lievegem, nabij Gent en wij helpen u graag verder. U kunt bij ons terecht voor algemene renovatiewerken, maar wij zijn ook thuis in andere bouwprojecten.

Op zoek naar een bouwproject?

Wij realiseren uw bouwproject in Oost-Vlaanderen

Wilt u uw woning verbouwen? Bij ons kunt u terecht voor al uw aanpassingen aan uw woning. Wij realiseren uw bouwproject in Oost-Vlaanderen binnen het afgesproken budget en gewenste afleveringstermijn. Ons bouwbedrijf voert uiteraard ook andere renovaties uit. Bij ons vindt u de mensen die u zoekt om al uw ideeën effectief waar te maken.

Bouwprojecten van A tot Z

U kunt bij ons terecht voor het volledige proces bij uw bouwproject. Wij voeren alle stappen uit, van begin tot einde. Dankzij onze ervaring hebben wij expertise in allerlei projecten. Heeft u een probleem met uw afvoerbuizen van de badkamer? Of wilt u uw woning uitbreiden? Wij helpen u graag verder.

Neem contact op en informeer naar de mogelijkheden

Belrombo is de aannemer voor uw bouwproject in Oost-Vlaanderen. Wilt u renoveren of heeft u een ander totaalproject? Maak een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs om te kijken wat de mogelijkheden zijn. Neem contact met ons op via info@belrombo.com of bel naar 092454170. Nadien maken wij eventueel een offerte en planning op zodat u op de hoogte bent van onze aanpak.

Contactformulier