✔ Renovatiewerken van A tot Z

✔ Vrijblijvende afspraak

✔ Gespecialiseerde vakmensen

Bouwonderneming voor uw renovatie in Oost-Vlaanderen

Bij Belrombo in Lievegem, nabij Gent, kunt u terecht als u een bouwonderneming zoekt die uw renovatie in Oost-Vlaanderen volledig op zijn rekening neemt. U kunt bij ons terecht voor totaalrenovaties, maar ook kleinere renovaties voeren wij met veel plezier voor u uit. 

Op zoek naar een bouwonderneming?

Bouwonderneming in Oost-Vlaanderen gespecialiseerd in uw renovatie

Bij al onze projecten luisteren we goed naar de wensen van onze klanten. Op die manier realiseren wij uw renovatie precies hoe dat u dat wilt. Wij zijn niet alleen een aannemer voor renovaties, maar u kunt ook bij ons terecht voor andere bouwwerken die u wilt laten uitvoeren.

U kunt bij onze bouwonderneming in Oost-Vlaanderen steeds een vrijblijvende afspraak maken voor uw renovatie. Wanneer wij een beter zicht hebben op de mogelijkheden en uw wensen, maken we een offerte op. Als u die goedkeurt, stellen we een plan op en gaan we aan de slag. Wij zorgen ervoor dat uw bouwproject steeds tijdig afgewerkt wordt en de kosten binnen het budget liggen. Daarvoor maken we met u een haalbare planning op zodat u op de hoogte bent van onze vooruitgang.

Laat ons u helpen bij uw renovatie en contacteer ons

Wilt u uw huis verbouwen? Of heeft u andere renovatiewerken? Kies dan voor Belrombo! Onze bouwonderneming in Oost-Vlaanderen voert uw renovatie uit zoals u dat wenst. Neem contact met ons op via info@belrombo.com of bel naar 092454170 en maak vrijblijvend een afspraak.

Contactformulier