✔ Renovatiewerken van A tot Z

✔ Vrijblijvende afspraak

✔ Gespecialiseerde vakmensen

Bouwonderneming in Oost-Vlaanderen

Belrombo in Lievegem, nabij Gent, is de bouwonderneming in Oost-Vlaanderen die al uw renovatiewerken of totaalprojecten nauwkeurig en van A tot Z kan realiseren. Wij werken met professionele werknemers die dankzij hun ervaring zorgen voor een fantastisch eindresultaat, altijd rekening houdend met de wensen van onze klanten. 

Op zoek naar een bouwonderneming?

Bouwonderneming in Oost-Vlaanderen voor al uw renovatie- en totaalprojecten

Onze bouwonderneming in Oost-Vlaanderen is gespecialiseerd in verschillende projecten. Wij helpen u graag bij zowel totaalrenovaties, maar ook voor andere bouwwerken kunt u bij ons terecht. Heeft u een totaalproject voor ons? Wij gaan ermee aan de slag en brengen alles in orde voor u, van het begin tot het einde. Alle zaken omtrent de financiering en tijdsplanning nemen wij voor onze rekening en wij hebben bij de verbouwingen aandacht voor het kleinste detail. Wij werken altijd met duurzame materialen, zodat u nog lang van het resultaat kan genieten.

Jarenlange ervaring

Door de bouwprojecten die wij als bouwonderneming verrichten, hebben we al veel ervaring en kunt u uw bouwproject met een gerust hart aan ons toevertrouwen. Ons team weet van aanpakken en we gaan bij elke klus ook regelmatig polshoogte nemen. Wanneer er toch een probleem zou zijn, zijn we dus snel op de hoogte en zoeken we samen met u naar de beste oplossing.

Neem contact met ons op en maak nu een afspraak

Neem vandaag nog contact op met onze bouwonderneming in Oost-Vlaanderen. Als aannemer in Oost-Vlaanderen komen wij zo snel mogelijk bij u langs om met u de mogelijkheden voor uw renovatie te bespreken. U kunt het contactformulier invullen of bellen naar 092454170.

 

Contactformulier