✔ Renovatiewerken van A tot Z

✔ Vrijblijvende afspraak

✔ Gespecialiseerde vakmensen

Bouwaannemer in Oost-Vlaanderen

Bent u op zoek naar een bouwaannemer in Oost-Vlaanderen? Belrombo is de aannemer die uw bouwproject in Oost-Vlaanderen en elders tot een goed einde brengt. Wij nemen verschillende projecten aan. Van renovatiewerken tot totaalprojecten: voor alles kunt u bij ons terecht. 

Op zoek naar een bouwaannemer?

De bouwaannemer in Oost-Vlaanderen voor al uw projecten

Belrombo is dé bouwaannemer uit Oost-Vlaanderen die samen met u de beste oplossing zoekt voor uw bouwproject. Wij zorgen voor een strakke planning en dankzij onze ervaring kunnen wij u een perfect eindresultaat garanderen. Wij zijn een aannemer die zowel renovatiewerken kan realiseren alsook een nieuw bouwproject in Oost-Vlaanderen kan uitvoeren, zoals bijvoorbeeld een bijgebouw plaatsen in uw tuin. 

Een gemotiveerd team met vakkennis

Voor ons is een goede samenwerking van uiterst belang, zowel met de klanten als met onze werknemers. Ons team bestaat uit vakmensen die weten waar ze mee bezig zijn. Wij staan telkens in nauw contact met hen, zodat eventuele problemen snel opgelost kunnen worden en wij uw project zo goed mogelijk kunnen uitvoeren. Als bouwaannemer zorgen wij steeds voor een mooie afwerking voor al onze projecten in Oost-Vlaanderen.

Als aannemer voor uw bouwproject in Oost-Vlaanderen zorgen wij voor de juiste coördinatie van de werken waarbij we aandacht hebben voor al uw wensen. Wij volgen als bouwaannemer uiteraard ook de budgetten en einddata van uw project in Oost-Vlaanderen nauwgezet op.

Maak nu een vrijblijvende afspraak

Belrombo is dé bouwaannemer van Oost-Vlaanderen, gelegen in Lievegem, nabij Gent. Maak nu uw vrijblijvende afspraak. Wij komen bij u langs en evalueren nadien de mogelijkheden. Als u nog meer informatie wenst over onze taak als uw aannemer van uw bouwproject in Oost-Vlaanderen of daarbuiten, kunt u contact met ons opnemen via info@belrombo.com of bellen naar 092454170.

Contactformulier