✔ Renovatiewerken van A tot Z

✔ Vrijblijvende afspraak

✔ Gespecialiseerde vakmensen

Aannemer bij renovatie in Oost-Vlaanderen

Zoekt u een aannemer voor uw renovatie in Oost-Vlaanderen? Kies voor Belrombo en wij zorgen ervoor dat uw project perfect gerealiseerd wordt. Wij nemen zowel algemene als meer specifieke renovatiewerken in Oost-Vlaanderen aan. 

Op zoek naar een aannemer bij renovatie?

Aannemer voor uw renovatie bij u in de buurt in Oost-Vlaanderen

Belromo is gelegen in Lievegem, nabij Gent. Onze centrale ligging zorgt ervoor dat wij als aannemer voor uw renovatie in Oost-Vlaanderen niet van ver moeten komen. Bij eventuele problemen, is ons renovatiebedrijf in Oost-Vlaanderen dan ook altijd snel bereikbaar. Uiteraard doen wij ook projecten die buiten Oost-Vlaanderen gelegen zijn.

Een goede relatie met onze klanten vinden wij belangrijk en daarom zullen we altijd een goed plan met u opmaken, zowel over uw algemene renovatiewerken zelf, alsook over de timing en het budget van uw project in Oost-Vlaanderen.

Renovatiebedrijf in Oost-Vlaanderen met een sterk team

Ons team dat uw algemene renovatiewerken in Oost-Vlaanderen zal uitvoeren, bestaat uit vakmensen en zijn gespecialiseerd in grote en kleine projecten. Als renovatiebedrijf zorgen we er dan ook voor dat alles piekfijn afgewerkt wordt, zodat u na de werken in Oost-Vlaanderen jaren kunt geniet van het resultaat. Als aannemer in Oost-Vlaanderen zoeken wij altijd naar duurzame en degelijke oplossingen voor uw renovatie.  

Veel ervaring en gespecialiseerde kennis

Wilt u een aannemer die de renovatie van uw huis in Oost-Vlaanderen onder handen neemt? Of heeft u enkel een nieuwe badkamer nodig? Wij staan voor u klaar. Maak een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs in Oost-Vlaanderen om te kijken welke algemene renovatiewerken u juist wil uitvoeren.  Wij zijn het ideale renovatiebedrijf dat u met plezier komt helpen.

Algemene renovatiewerken in Oost-Vlaanderen

Tijdens algemene renovatiewerken kunnen er wel al eens onverwachte complicaties opduiken. Geen paniek, ons renovatiebedrijf in Oost-Vlaanderen onderzoekt op dat moment meteen wat er aan de hand is. Wij kunnen daarbij gebruik maken van camera-inspectie in uw leidingen en buizen zodat wij eventuele verstoppingen of andere problemen meteen detecteren. 

Maak een afspraak en wij komen vrijblijvend bij u langs

Heeft u interesse om uw werken door ons renovatiebedrijf in Oost-Vlaanderen te laten uitvoeren? Bel naar 092454170 of neem contact met ons op via info@belrombo.com. Als aannemer komen wij vrijblijvend bij u langs in Oost-Vlaanderen of elders om te kijken wat de mogelijkheden zijn voor uw renovatie. Wij stellen daarna een offerte op en maken afspraken over het budget en de timing. 

Contactformulier